Prijs: € 395,00 In winkelwagentje
ISBN:
Jaar: 1956
Kwaliteit:
Uitgever: Amsterdam: Koninklijke shell Laboratorium
Beschrijving: Grijs Kunstleer ruggesloten ringband album met op de omslag alleen in fel donker blauw BP ( iets afgesleten ) Bijgevoegd een Shell laboratorium kwitantie met korte opdracht en de handtekeningen van de samenstellers en de illustrator., 1 Pagina "ten geleide" +149 Pagina's met zeer veel ( ruim 100 ) ingeplakte z/w foto's ( deels portretjes, deels van veldproeven of lab. testen maar ook van werk uitstapjes. )
Inhoudelijke beschrijving: De afdeling biologische producten was een onderdeel van Shell waar de bestrijdingsmiddelen werden ontwikkeld. Tegenwoordig verguisd maar in de jaren 50 en 60 van groot belang voor de Nederlandse agrarische sector. Toen geroemd vanwege de ongekende mogelijkheden om de productie te vergroten.
Specifieke beschrijving: Zeer zeldzaam gedenkboek dat uitgereikt is aan een zeer beperkte en selekte groep werknemers op het moment dat deze BP tak de shell-familie verliet. Handmatig ingeplakte foto's, ringbanduitvoering en drukkwaliteit onderschrijven de beperkte oplage.
Dit item is gevonden in de volgende rubrieken: